avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate pumnul_in_gura

Activitate pumnul_in_gura

Răspuns la discuția reziliere contract cablu
Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua!
Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie:
Proprietar de apatrament, inchiriaza ap. unui tanar,platind cota parte la fisc,fara sa-i faca viza de flotant.Tanarul face un contract la o firma de cablu pe un an de zile fara sa anunte proprietarul,deci fara acordul acestuia.La plecarea tanarului din chirie i se cere proprietarului,sa plateasca rezilierea contractului sau abonamentul lunar,pentru perioada ramasa din contract,blocandui-se accesul la cablu.Proprietarul doreste sa vanda apartamentul.Este corec ca societatea respectiva sa solicite recuperarea sumei de la proprietar,atata timp cat contractul s-a facut de catre chirias?Daca da, in baza carei legi?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Noul guvern Ponta
Daca guvernul folosea mijloacele legale pentru suspendarea Presedintelui,nu mai era tras de urechi,nici nu mai avea de indeplinit porunci!.
Sa nu ne facem ca nu cunoastem,legea cauzalitatii.
"Nu exista efect fara cauza si cauza fara efect!
Ironia...nu tine loc de argument!.
Nu am dus-o bine e adevarat,dar acelas lucru il pot spune acum dupa 100 zile de guvernare.Nu simt ca traiesc mai bine,ba mi se pare ca situatia actuala e mult mai proasta.
Presedintele suspendat, nu mai detine nici o putere.Si pentru asta e vinovat?
Guvernul actual a avut si are posibilitatea sa demonstreze ca o putem duce mai bine.
Deocamdata in tara nu vad decat...circ...fara paine!
Eu nu cred ca Presedintele se face vinovat de tradare sau incalcarea grava a Constitutiei,ci dimpotriva,este un obstacol in calea unora,care vor sa ocoleasca Lege. Adevarat ca nu este un inger,are unele greseli(nu atat de grave pe cate i s-au pus in carca),dar nu este nici un demon( cum il zugravesc altii-indiferent de ce se intampla-"vinovat este Basescu").
Este corect procentul de 88% care nu-l mai vor,dar din prezenta de 46,3%!.Are credibilitate
in occident,a stiut sa-si castige respectul,dar asta nu inseamna ca occidentul nu are informatiile corecte despre situatia din tara(au destule mijloace pentru asta).

Răspuns la discuția Noul guvern Ponta
Este adevarat ca a fost doar o tentativa de "lovitura de stat"!.Si asta pentru ca nu le-au reusit planul.Nu se asteptau la reactiile externe.Au crezut ca in anul 2012 daca au toata puterea pot sa faca ce vor,fara sa respecte legea.Nu mi se pare actuala situatie "o stare de normalitate",ci o exceptie de la regula.Mai ales ca manipularea continua...si parca nu au de gind sa se opreasca...nimic nu conteaza,doar puterea!...O vor, indiferent de pret!
Eu zic,ca au gresit numele,daca privesc la actuala situatie!. Ma tem ca altii chiar se fac vinovati,de acest delict...si nu numai!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
arivist
bun gasit!