avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
Mie de asemenea. Deşi vocile rele nu se vor opri , deşi , ca de obicei, unii dintre noii miniştri vor fi contestaţi, cred că a avut loc o alegere bună . Sper ca noul ministrul a justiţiei să fie doamna propusă şi să nu întâmpine dificultăţi . Sunt curioasă totuşi dacă în privinţa ministului pentru relaţia cu parlamentul vor mai exista reacţii din partea comunităţii evreieşti, având în vedere gafa pe care ar fi făcut-o acesta cu ceva vreme în urmă . Sper ca lucrurile să se mişte, să dovedească cu toţii că sunt apţi să guverneze aşa cum trebuie , să se termine odataă toată nebunia existentă .
Impotriva lui Sova deja au aparut articole in Israel care il ataca. Omul asta trebuie sa iasă public si să isi ceara scuze pentru afirmatiile belicoase din martie, pe langa faptul ca trebuie sa treaca pe la Ambasada Israelului si sa prezinte scruze si ambasadorului.

Eu am totusi o intrebare. Noul guvern nu ar trebui revalidat de Parlamentul României? Din cate înteleg a fost schimbata configuratia guvernului, deci ar trebui un nou vot al parlamentului.
Sa nu uitam vacanta in care se gasesc toti parlamentarii, precum si alte categorii apartinand institutiilor definitorii ale statului de drept.
Prin presă scrie despre faptul că noii miniştri au fost validaţi de conducerea PSD, cu unanimitate de voturi.
Da, ªova ar trebui să-şi ceară scuze public, dar oare o va face? În opinia mea ar greşi dacă nu ar face acest lucru. Astfel poate ar reuşi să stopeze articolele ce apar în presă la adresa lui.Depinde cât de înţelept este.
Voci contra or sa fie mereu...
Vom vedea cat de capabili or sa fie....
Si cum vor lucra si in functie de validare sau invalidarea Referendumului....

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)