avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate daniel_vasile_craiova

Activitate daniel_vasile_craiova

Buna ziua,
as dori sa stiu daca pentru a beneficia de acel spor la salariu pentru studii superioare de specialiate trebuie sa urmez aceeasi specializare ca aceea in care am obtinut gradul pricipal
Gradul l-am obtinut in specializarea moasa ,iar studiile superioare sunt la FACULTATEA DE BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE
pentru a beneficia de acel adaos la salariu trebuie sa am finalizate studiile superioare in specializarea moase ?
Mentionez ca profesez ca si asistent medical in cadrul SERVICIULUI PUBLIC DE AMBULANTA

Astept un raspuns

Multumesc
si daca debitorul ..in speta clubul de fotbal u craiova, al lui Mititelu , a intrat in procedura insolventei /falimentului ?...ce e de facut...sunt inscris la masa credala dar fff slabe sanse sa recuperez vreodata acea creanta
Hotararea am obtinut-o in 2011 , iar ptr executarea ei nu trebuie investita cu formula executorie
exista in termen de la data hotararii in care pot sesiza executorul judecatoresc ?
Buna ziua,
am obtinut o hotarare favorabila privind recuperarea unei creante,conform OUG 119/2007 , ordonanta de plata ,in iunie 2011 insa nici pana in prezent nu am reusit sa incasez acea suma
Ce trebuie facut pentru a obliga debitorul sa plateasca ? Care e procedura ,tinand cont ca hotararea NU trebuie investita cu formula executorie ?