avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate stancumihai

Activitate stancumihai

Răspuns la discuția Cazier judiciar
Paguba a fost recuperata atuncia imediat si fapta a fost recunoscuta
Daca ar fi vorba de un furt de 70 de lei iar paguba a fost recuperata in totalitate ce se mai poate intampla mai departe cu politia????
Adica la amenda penala mi-ar aparea in cazier?
Si aceasta condamnare ce inseamna? Condamnare cu ani de inchisoare sau si amenda penala?Va rog mult sa-mi explicati in cateva cuvinte
Discuție Cazier judiciar
Cum pot afla daca sunt inscris in cazierul judiciar? Se poate si altfel decat sa merg la politie sa solicit eliberarea cazierului judiciar?
Buna ziua.Pentru o perioada de 6 luni am lucrat intr-un hipermarket AUCHAN.Noi angajatii aveam la noi un ecuson care avea reducere 5% la orice cumparatura din magazin.Cand m-am angajat si mi s-a predat ecusonu nu mi s-a adus la cunostiinta faptul ca aceea reducere trebuia so folosesc numai pentru mine.Eu am folosito la mai multa lumea printre care cumnatul meu, prieteni.Dupa vreo 5 luni mi-au blocat reducerea si mi-au luato pentru ca as fi depasit limita care o aveam (ei sustin ca aveam 4000 de lei si ca eu am folosito de 19400 de lei)M-au dat afara si pe langa asta mi-au depus si plangere la politie.Ce as putea pati in cazul acesta?La ce m-ar putea incadra politia?Eu sustin ca sunt nevinovat pentru ca mie nu mi s-a adus la cunostiinta regulamentul (ce suma am voie si pentru cine am voie so folosesc), chiar nu am stiut de acest fapt.