avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar

Cum pot afla daca sunt inscris in cazierul judiciar? Se poate si altfel decat sa merg la politie sa solicit eliberarea cazierului judiciar?
Daca ati fost condamnat printr-o sentinta judecatoareasca, atunci s-a inscris in cazier.
Si aceasta condamnare ce inseamna? Condamnare cu ani de inchisoare sau si amenda penala?Va rog mult sa-mi explicati in cateva cuvinte
amenda penala apare in cazier. Amenda administrativa nu apare.

S-a discutat aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2012
heto, utilizator
Adica la amenda penala mi-ar aparea in cazier?
Daca ar fi vorba de un furt de 70 de lei iar paguba a fost recuperata in totalitate ce se mai poate intampla mai departe cu politia????

Alte discuții în legătură

Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Cazier ana28b ana28b Buna ziua, Cat de curand am facut scoala de soferi. Pt dosar am scos un cazier de la politie. in acea adeverinta se sepifica clar ca nu am ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala gciii gciii Buna ziua A fost gasit asupra mea un box metalic pe care l-am declarat ca fiind gasit cu jumatate de ora inainte, am dat declaratie la politie si au inceput ... (vezi toată discuția)