avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati

Buna ziua.Pentru o perioada de 6 luni am lucrat intr-un hipermarket AUCHAN.Noi angajatii aveam la noi un ecuson care avea reducere 5% la orice cumparatura din magazin.Cand m-am angajat si mi s-a predat ecusonu nu mi s-a adus la cunostiinta faptul ca aceea reducere trebuia so folosesc numai pentru mine.Eu am folosito la mai multa lumea printre care cumnatul meu, prieteni.Dupa vreo 5 luni mi-au blocat reducerea si mi-au luato pentru ca as fi depasit limita care o aveam (ei sustin ca aveam 4000 de lei si ca eu am folosito de 19400 de lei)M-au dat afara si pe langa asta mi-au depus si plangere la politie.Ce as putea pati in cazul acesta?La ce m-ar putea incadra politia?Eu sustin ca sunt nevinovat pentru ca mie nu mi s-a adus la cunostiinta regulamentul (ce suma am voie si pentru cine am voie so folosesc), chiar nu am stiut de acest fapt.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:17, 20 August 2012
Ati semnat sau nu vreu regulament in acest sens? Oricum obligatia lor era ca acel ecuson sa fie blocat automat in momentul in care atingea limita maxima. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare date personale catre terti mimisto mimisto Buna seara. Sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac. Am facut o reclamatie scrisa la un ritailer (hipermarket din Bucuresti) deoarece am fost ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt auto CristianMMM CristianMMM Bunaziua Problema mea este urmatoarea: Am venit din delegatie in data din 26 ale lunii in jurul orei 01:00 in drum spre casa m-am intalnit cu un vecin ... (vezi toată discuția)