avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate alias_lolyta

Activitate alias_lolyta

Ne poate face mama un contract de inchiriere la ea in apartament ,deci sa locuim cu chirie la ea ,impreuna cu ea... pt a avea mai multe puncte pt ANL ? Multumesc anticipat!
Multumesc mult pentru informatii !

george_neagu a scris:

Pentru alias_lolyta:
Pentru a putea sa vindeti in alta parte fata de sediul social al firmei, trebuie sa inregistrati acel punct de lucru la Registrul comertului. Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Dupa ce rezolvati acea problema, inainte de a incepe activitatea la punctul de lucru, va trebui sa va luati casa de marcat (daca activitatea respectiva o impune) si s-o fiscalizati pe acel punct de lucru.
La acel punct de lucru va trebui sa aveti un registru unic de control, diferit de cel de la sediul social al firmei.

Luna aceasta imi fac SRL.Spuneti-mi va rog ,dupa ce este infiintat ce trebuie sa mai fac,ce obligatii am pentru a functiona legal .Eu voi vi administrator..si vanzator, pt asta trebuie sa-mi fac carte de munca ? Trebuie sa am un contabil ? Daca sediul firmei inregistrate ela tara si eu vreau sa vand produse in mall , cum procedez ? va rog spuneti-mi ce pasi trebuie facuti ,imediat dupa infiintare pentru a incepe sa functionez.multumesc!