avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chirias la parinti - vom avea mai multe puncte pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chirias la parinti - vom avea mai multe puncte pentru ANL?

Ne poate face mama un contract de inchiriere la ea in apartament ,deci sa locuim cu chirie la ea ,impreuna cu ea... pt a avea mai multe puncte pt ANL ? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:10, 3 Decembrie 2012
depinde de consiliul local in cauza daca ia contractul de inchiriere in seama - copii au drept de habitatie la parinti.
cauta mai bine un prieten, un vecin, alta pesoana
Nu aveti nevoie de un contract de inchiriere cu mama dvs, este suficent sa fiti luati in spatiu, urmand sa intocmiti dosarul pt ANL. Atata timp cat nu sunteti proprietari, puteti depune dosarul cu resedinta la mama dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias in anl rutheea rutheea Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti intr-o problema ce ma apasa cumplit. Locuiesc intr-o locuinta anl impreuna cu copilul. Din cauza unei situatii dramatice in ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 2 luni VeronicaRaisa VeronicaRaisa Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ... (vezi toată discuția)
Partaj si atribuire de locuinta cu chirie anl dany_28 dany_28 Buna ziua, Sunt divortat, am un copil impreuna cu fosta sotie. Divortul s-a finalizat la notariat (de comun acord), copilul ramanand in intretinerea mamei, ... (vezi toată discuția)