avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie bebe 2 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie bebe 2 luni

Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ne despărțim.Ce sanse sunt ca eu sa imi pot lua copilu de la el.Mentionez ca nu suntem cununati..si eu nu am unde sa merg decat o chirie si sa îmi angajez bona pt a sta cu bebe.Multumesc mult pentru eventualele răspunsuri
Buna seara, dupa intrebarea dvs inteleg ca tatal micutei se impotriveste sa plecati cu ea. In atare conditii puteti promova o actiune de stabilire a autoritatii parintesti, a domiciliului micutei si a obligarii tatalui la plata pensiei de intretinere. Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme in privinta incredintarii micutei.
Cu stima
Ori ajungeti la un acord cu tatal ori plecati cu ea ori ajungeti in instanta. Fiecare varianta depinde de starea din casa, de relatiile dintre voi.
Copilul are o varsta frageda, este dependent de mama.

Prin urmare, la o prima analiza a spetei , sansele tatalui de a avea stabilita locuinta minorului la el sunt infime.
Sigur ca e dependent de un adult la varsta asta. Cred ca doamna ar trebui sa contacteze un avocat inainte de a face ceva, ar putea asa sa ia decizii informate.
Veti obtine minorul.
Tatal nu are sanse deloc daca aveti unde sa locuiti si aveti acte.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Incredintare minora cristina9 cristina9 am o fetita de 1 an si9 luni dintr-o relatie de4 ani.tatal a recunoscut copilul si doreste sa incheie aceasta relatie.doreste sa mearga in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Diana001 Diana001 Buna ziua, Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)