Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ne despărțim.Ce sanse sunt ca eu sa imi pot lua copilu de la el.Mentionez ca nu suntem cununati..si eu nu am unde sa merg decat o chirie si sa îmi angajez bona pt a sta cu bebe.Multumesc mult pentru eventualele răspunsuri
Buna seara, dupa intrebarea dvs inteleg ca tatal micutei se impotriveste sa plecati cu ea. In atare conditii puteti promova o actiune de stabilire a autoritatii parintesti, a domiciliului micutei si a obligarii tatalui la plata pensiei de intretinere. Nu cred ca trebuie sa va faceti probleme in privinta incredintarii micutei.
Cu stima
Sigur ca e dependent de un adult la varsta asta. Cred ca doamna ar trebui sa contacteze un avocat inainte de a face ceva, ar putea asa sa ia decizii informate.
Incredintare minora
cristina9
am o fetita de 1 an si9 luni dintr-o relatie de4 ani.tatal a recunoscut copilul si doreste sa incheie aceasta relatie.doreste sa mearga in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez
Diana001
Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)