Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la treburile casnice(nici farfuria din care mananca nu o spala) .....80% din timpul petrecut acasa este in fata calculatorului.......am inceput sa nu mai suport situatia asta,si prefer sa petrec mai mult timp la serviciu decat acasa.In afara de copil nu ma mai atarge nimic in mariajul acesta.Mentionez ca am purtat o discutie cu el referitoare la ce nu imi convine in aceasta casnicie....am tot asteptat sa se intample ceva.Raspunsul lui a fost....eu ce fac daca divortam?.....preferam sa aud ceva de genul....incerc sa ma schimb....
Vreau sa innaintez divort si nu stiu cum sa procedez......mi-e teama de reactia lui si mi-e teama sa nu raman fara copil.....poate el invoca in instanta pentru a obtine custodia faptul ca eu in ultimele 6 luni am stat la serviciu foarte mult ( ore suplimentare pana seara) ca pretext ca nu vad de copil?
Va multumesc
Si sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi
Da sotul lucreaza la aceeasi firma ca si mine, doar ca el face munca de teren si eu de birou......Fetita sta in general cu mama mea si cu el.....doar ca el sta in fata calculatorului iar mama se ocupa atat de fetita cat si de treburile gospodaresti din casa.
Mentionez ca noi locuim in casa mamei mele, iar daca divortam el probabil o sa se mute la mama lui unde sunt 8 persoane in 3 camere, nu cred ca acolo va putea sa locuiasca micuta mea in conditile in care socrul meu consuma alcool regulat.
Raspunsul sotului ” eu ce faca daca divortam?” este de fapt, cauza deciziei dvs. Sotul e preocupat de el, si doar de el. Nu aveti nici o teama cu privire la incredintarea micutei tatalui, nu are sens. Este prioritar binele minorei, iar schimbarea domiciliului si a mediului obisnuit, a oamenilor din jur, nu este in beneficiul ei.
Aveti loc de munca stabil, aveti spatiu de locuit adecvat, aveti si ajutorul mamei, deci bunica fetitei, nu veti avea nici o problema. In plus, lipsa dvs prelungita de acasa din ultima perioada, avea drept cauza tocmai relatia proasta cu sotul, nu lipseati de placere ci pt ca era mai bine la serviciu decat acasa .
Deci..luati legatura cu un avocat care sa va deschida divortul si..succes
Custodie copil minor
dtamaria
buna ziua,
Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca.
Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)