Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ne despărțim.Ce sanse sunt ca eu sa imi pot lua copilu de la el.Mentionez ca nu suntem cununati..si eu nu am unde sa merg decat o chirie si sa îmi angajez bona pt a sta cu bebe.Multumesc mult pentru eventualele răspunsuri
Doamna, daca e urgent, plecati si mergeti apoi la un avocat. Va trebuie orice act care sa arate ca v-ati mutat, inclusiv copie din cartea de imobil a blocului sau declaratie a proprietarului care va ia in spatiu. Nu va faceti griji de asta, nu e un capat de lume. Nu obtine copilul cel care are o casa, ci cel care il ingrijeste responsabil. Nu trebuie sa fii proprietar cand ajungi la maternitate, asta nu conteaza deloc. De aceea spun, mergeti sa va informati la un avocat, ca imi pare ca va tine acolo cu argumente fara legatura cu realitatea.
Incredintare minora
cristina9
am o fetita de 1 an si9 luni dintr-o relatie de4 ani.tatal a recunoscut copilul si doreste sa incheie aceasta relatie.doreste sa mearga in instanta pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez
Diana001
Buna ziua,
Sunt casatorita de 6 ani si am un copil de 3 ani.....pe toata perioada casniciei m-am simtit ca un sclav.....sotul meu nu contribuie cu nimic la ... (vezi toată discuția)