avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate georgeth

Activitate georgeth

buna seara o cunostinta a primit vizita unor politisti acasa in urma cu 4 ani intrebind-o de unde a avut bani sa isi cumpere o masina la zero km, ea era suspectata ca ,i-ar fi dat banii un nepot care in urma unei spargeri de locuinte si-a insusit multi bani si ca aceea masina ar fi cumparata din acei bani .Ea a declarat ca,o prietena a facut rata la banca si i-a imprumutat suma pentru cumpararea acelei masini ,,,,,.In urma acestei declaratii politia a luat de buna declaratia ei si nu a verificat provenienta banilor adica nu a chemat persoana care a oferit acesti bani .Adevarat este s-au dat acei bani femeii sub forma de imprumut conditia era ca sa plateasca 10 ani ratele la banca lunar adica 500 lei pe luna insa aceasta a platit 2 ani dupa care nu mai a platit punindu-mi in pericol bunurile in caz de executare silita cu care ma ameninta banca.Intrebarea este cum pot face rost de aceea declaratie de la politie prin care ea spune ca masina e cumparata din banii imprumutati ca,este singura mea dovada ca i-am dat acesti bani ,neavind nici un act numai doua prietene care cunosc situatia fiind de fata cind ii ceream sa nu mai intirzie ratele suma fiind de 250 milioane lei vechi. In speranta ca m-am facut inteleasa mai precizez ca nu stiu exact de la ce sectie au fost politistii si va multumesc daca ma puteti ajuta
multumesc foarte mult va doresc o zi buna
scuze nu am stiut ,,,acest lucru se datoreaza si vederii insuficiente multumesc am sa tin cont de aceasta carenta a mea
MULTUMESC INCA O PROASTA CA MINE NU CRED CA MAI EXISTA PE PAMINT SI NICI NU AS FACE ASA CEVA PENTRU CA ORICE RAU FACUT CINDVA SE INTOARCE IMPOTRIVA MEA SAU A COPIILOR MEI ......SI ACESTA A FOST UNUL DIN MOTIVELE INCREDERII IN EA CA,,, TOT TIMPUL MERGE LA BISERICA TINE POST SI ATUNCI EU NU AM CREZUT CA V-A FACE CEVA IMPOTRIVA MEA CA DACA NU II ESTE FRICA DE DUMNEZEU ATUNCI INSEAMNA CA EA JURA PE BIBLIE STRIMB??????
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS ADICA IN 3 ANI DE LA DATA CIND EU INAINTEZ ACTELE LA JUDECATORIE SAU DE CIND I-AM DAT BAII?????
as mai avea un as in mineca mai plauzibil zic eu ,,, LA 1 LUNA DUPA CE I-AM DAT BANII DE LA BANCA SI-A CUMPARAT DACIA LOGAN ZERO KM,.LA CITEVA ZILE A VENIT LA EA POLITIA INTREBIND-O DE UNDE A AVUT BANI SA ISI CUMPERE MASINA DEOARECE ERA SUSPECTATA CA,AVEA BANII DE LA UN NEPOT CARE A SPART O LOCUINTA DIN BUCURESTI IN LUNA AUGUST 2008 DE UNDE A FURAT ZECI DE MII DE EURO ,,,,,SI EA A DAT DECLARATIE CA I-A IMPRUMUTAT SUMA O PRIETENA ADICA EU FACIND IMPRUMUT LA BANCA. SUNT SUTA LA SUTA SIGURA DE ACEASTA DECLARATIE PT. CA EA MI-A SPUS MIE SI INCA ALTOR PERSOANE DE FATA CU MINE CHIAR IN ZIUA IN CARE A FOST POLITIA LA EA,,,,, DE CE OARE NU M-A CONTACTAT POLITIA ATUNCI SA MA INTREBE DACA ESTE ADEVARAT SAU NU??????? acum eu as putea avea acea declaratie dar nu stiu de unde erau politistii de la capitala sau se la sectia din rahova VIZITA POLITIEI LA DOMICILIUL EI A VENIT PROBABIL IN URMA TURNATORILOR ,,HOTI FIIND SI EI ,,,CARE NU SI-AU PRIMIT DREPTUL DE LA ACEEA SPARGERE ....ACUM EU VA INTREB CU MAREA RUGAMINTE SA MA AJUTATI CUM POT MERGE PE ACEST FIR PT CA EU CONSIDER CA ACEEA DECLARATIE ESTE RECUNOASTERE A BANILOR PRIMITI DE LA MINE EXACT IN ACEA PERIOADA ADICA AUGUST 2008 ,,,,CERT ESTE CA, EA SI-A ACHITAT SI RATELE RESTANTE LA BANCI FIIND IMPREUNA CU EA SI STIU NUMELE BANCILOR SI SUMELE ACHITATE MULTUMESC ANTICIPAT GEORGETH
Buna seara Am imprumutat unei prietene 250 milioane lei vechi acum 4 ani, bani rezultind dintr-un imprumut de la o banca cu conditia sa plateasca ratele 10 ani asa cum prevede contractul incheiat intre mine si banca.A platit corect rata lunara de 5 mil vechi pe luna timp de 10 luni dupa care nu a mai vrut sa plateasca acum sunt amenintata de banca din cauza restantelor ,Precizez ca i-am dat suma de bani in ziua in care i-am scos din cont dar fara martori sau act la notar si de aceea ea refuza sa plateasca ca nu am dovezi,,, dar am doua prietene care au asistat la discutiile dintre noi de citeva ori cu privire la neplata ratelor CE POT FACE DACA AM FOST ATIT DE INCREZATOARE IN ACEASTA PRIETENA FIINDU-MI CA SI O SORA SUNT SPERIATA SI DEZAMAGITA MULTUMESC MULT CU STIMA PS doresc sa specific ca am facut acest imprumut pentru a o ajuta deoarece avea multe rate la banci si urma sa o execute silit si atunci ca sa nu isi piarda casa am hotarit sa o ajut spunindu=mi ca in 2 ani vinde o proprietate primita mostenire si achita integral imprumutul ,. Acum eu sunt in situatia in care era ea riscind sa ma execute silit banca ea refuzind categoric sa mai raspunda la telefoane ba mai mult ma si ameninta