Cu siguranta ca voi plati prejudiciul,dar daca voi plati ,ulterior vor mai putea depune plangere daca isi recupereaza integral paguba? Sau cum pot afla daca intre timp ei depun o plangere impotriva mea ? Ma gandesc ca poate ei depun , eu platesc si degeaba sau , eu platesc si ei depun plangere dupa ... va multumesc inca o data pentru raspunsurile prompte.
chiar daca nu se poate numi furt ceea ce s-a intamplat? eu nu am furat aceea benzina , ei mi-au dat-o pe cardul de combustibil , mi-a spus cineva ca se poate incadra la maxim abuz de incredere nicidecum la furt pentru faptul ca nu mi s-a impus nici o limita la folosirea combustibilului ci a fost acordat la discretie.
Va multumesc frumos
Buna ziua .
In urma cu cateva zile am luat proasta decizie de a ajuta un prieten la greu (mentionez ca eram ultima lui sansa pt a nu-si pierde casa) si am sustras din masina companiei benzina.
Mai exact masina are inel de pompa , am bagat aproximativ benzina de 900 Ron (in 4 transe) dupa care o goleam in bidoane.
Cei din companie si-au dat seama,au luat inregistrarile de la peco si m-au vazut.
Am recunoscut si mi-au dat un termen de 30 de zile sa platesc paguba(am semnat si o hartie in acest sens) .
Intrebarea mea este la ce sunt incadrat si ce riscuri exista in situatia mea? Va multumesc