avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate raluca_elena

Activitate raluca_elena

Răspuns la discuția custodie copil
in momentul de fata suntem in Romania pentru botezul fetei.Ar trebui sa ne intoarcem pe la sfarsitul lunii ianuarie.
Răspuns la discuția custodie copil
fetita sta cu amandoi, deoarece amandoi lucram in strainatate.desigur eu nu mai lucrez in momentul de fata ca sa stau cu ea(s-a nascut acolo).
o alta problema ar fi ca nici unul nu avem locuinta proprie.
Discuție custodie copil
Voi trece direct la subiect prin a specifica ca suntem necasatoriti si avem impreuna o fetita de 3 luni. Lucrurile au inceput sa scartaie intre noi si nu stiu cum vor continua, dar in urma unei discutii mai aprinse o replica de a partenerelui m-a pus pe ganduri.Asa ca as dori daca se poate sa imi raspundeti la niste intrebari:
Care sunt sansele de castig a custodiei fetei de catre mine in situatia in care nici unu nu avem loc de munca cu contract( mergem in strainatate)?
Care sunt cerintele necesare pentru a castiga custodia?
Care este procedura si cat timp ar dura?
situatia in cauza este a tatalui meu care din 2009 este plecat in strainatate ca sa lucreze.In urma cu putin timp s-a primit o notificare ca o somatie de executare pt casa, de la un executor ce reprezinta Banca Romaneasca.Nestiind de acest credit,sora mea care e in tara, studiaza si se ocupa cu plata datorii parintiilor,a contactact banca in vederea obtinerii unor informatii mai concrete.Stupoare insa banca sustine ca tatal nostru nu figureaza cu debit la ei.In momentul de fata sora mea este putin incurcata deoarece nu stim exact cum si pe cine sa credem sau unde sa cerem informatii care sa ne lamureasca situatia.
Tin sa specific ca tatal meu detine o pensie pe care de la sfarsitul anului 2009 s-au pus propiri pe suma maxima posibila, ajunganduse astfel la 1, 2 sau chiar 3 propiri simultan.
Am dori daca se poate o indrumare catre cine sa ne indreptam intrebarile,pe cine sa credem sau cum se poate proceda intr-o situatie de genul acesta.Ce facem cand banca sustine ca nu prezinti nici un debit la ei dar executorul lor sustine opusul?Si de ce apare un executor pt o suma asa mica(presupun ca pana in 2009 s-a platit macar jumatate)dar banca specifica ca in situatiile de genu se ataca veniturile intai si nu bunurile?

Se poate afla de unde provin toate propirile care s-au pus pe pensie care sunt si in ziua curenta?