situatia in cauza este a tatalui meu care din 2009 este plecat in strainatate ca sa lucreze.In urma cu putin timp s-a primit o notificare ca o somatie de executare pt casa, de la un executor ce reprezinta Banca Romaneasca.Nestiind de acest credit,sora mea care e in tara, studiaza si se ocupa cu plata datorii parintiilor,a contactact banca in vederea obtinerii unor informatii mai concrete.Stupoare insa banca sustine ca tatal nostru nu figureaza cu debit la ei.In momentul de fata sora mea este putin incurcata deoarece nu stim exact cum si pe cine sa credem sau unde sa cerem informatii care sa ne lamureasca situatia.
Tin sa specific ca tatal meu detine o pensie pe care de la sfarsitul anului 2009 s-au pus propiri pe suma maxima posibila, ajunganduse astfel la 1, 2 sau chiar 3 propiri simultan.
Am dori daca se poate o indrumare catre cine sa ne indreptam intrebarile,pe cine sa credem sau cum se poate proceda intr-o situatie de genul acesta.Ce facem cand banca sustine ca nu prezinti nici un debit la ei dar executorul lor sustine opusul?Si de ce apare un executor pt o suma asa mica(presupun ca pana in 2009 s-a platit macar jumatate)dar banca specifica ca in situatiile de genu se ataca veniturile intai si nu bunurile?
Se poate afla de unde provin toate propirile care s-au pus pe pensie care sunt si in ziua curenta?
Cam încurcată treaba. Poate că banca a cesionat creanţa către o firmă de recuperări creanţe. Cred că trebuie să luaţi legătura cu executorul , pentru a afla cine a obţinut titlul executoriu . Tatăl dvs. ştie dacă a contractat vreun credit şi cât a achitat din el.
Vor sa-mi ia casa
giovana
am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)