In ce categorie as putea pune intrebarea mea din 25 august CARD FARA ACORDUL MEU? Din greseala am bifat la dreptul muncii si vad ca nu mai pot repeta intrebarea.
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care am contestat concedierea la Tribunal - sectia civila si in aceeasi chemare in judecata a societatii am relatat si faptul ca BCR-ul m-a felicitat de ziua mea ca fiind clentul lor, deoarece aveam card de debit la ei - ceea ce am aflat ulterior, cand am fost la banca sa verific de ce sunt clientul lor - datele de identificare si semnatura nu sunt date de mine, deci fara acordul meu si aceasta societate plateste comisionul lunar si acum cu toate ca e pe numele meu si eu nu mai sunt salariata lor. Cand am aflat de acest card,am facut cerere apoi sa intru in posesia lui pentru ca era la o agentie din alta localitate, acolo unde are sediul societatea. Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezolva aici aceasta situatie sau trebuia sa trimit in judecata la parchet sau sectia penala unde locuiesc eu sau unde are sediul firma si cat m-ar costa?
Si as mai dori sa stiu daca in situatia unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, angajatorul poate plati pentru prejudiciile aduse (moral si financiar), in cazul in care reclamantul solicita?
Va multumesc anticipat.