avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card fara acordul meu

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care am contestat concedierea la Tribunal - sectia civila si in aceeasi chemare in judecata a societatii am relatat si faptul ca BCR-ul m-a felicitat de ziua mea ca fiind clentul lor, deoarece aveam card de debit la ei - ceea ce am aflat ulterior, cand am fost la banca sa verific de ce sunt clientul lor - datele de identificare si semnatura nu sunt date de mine, deci fara acordul meu si aceasta societate plateste comisionul lunar si acum cu toate ca e pe numele meu si eu nu mai sunt salariata lor. Cand am aflat de acest card,am facut cerere apoi sa intru in posesia lui pentru ca era la o agentie din alta localitate, acolo unde are sediul societatea. Va rog sa-mi spuneti daca se poate rezolva aici aceasta situatie sau trebuia sa trimit in judecata la parchet sau sectia penala unde locuiesc eu sau unde are sediul firma si cat m-ar costa?
Si as mai dori sa stiu daca in situatia unei concedieri ce nu tine de persoana salariatului, angajatorul poate plati pentru prejudiciile aduse (moral si financiar), in cazul in care reclamantul solicita?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am fost raportat la biroul de credite buniculmiti buniculmiti In anul 2005 am cumparat de la Altex un frigider in rate pentru care mi-au dat un card,Am achitat acest aparat in septembrie 1996 in termen.Am predat cu act de ... (vezi toată discuția)
Am fost demisă în momentul în care am anunțat că întru în prenatal ... Elena-Monica Elena-Monica Bună, tuturor! Ma puteți ajuta cu câteva îndrumări? Am fost demisă în momentul în care am anunțat că întru în prenatal pe motiv ca nu stia de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din 2011 fara raspuns d-r d-r Buna dimineata ! In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea ... (vezi toată discuția)