avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost demisă în momentul în care am anunțat că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost demisă în momentul în care am anunțat că întru în prenatal ...

Bună, tuturor!
Ma puteți ajuta cu câteva îndrumări?
Am fost demisă în momentul în care am anunțat că întru în prenatal pe motiv ca nu stia de sarcina mea....am făcut sesizare fizic la ITM, apoi am făcut cerere de chemare in judecata

Am primit o comunicare adresa în care mi se cer următoarele:
a) sa semnez cererea de chemare in judecata
Bsa precizez capătul de cerere având obiect plata daunelor morale prin indicarea acestora, a modului de calcul, a prejudiciului moral suferit, precum și a faptei ilicite pretins săvârșite de către pârâta

AICI AM NEVOIE DE AJUTOR. Nu știu exact la ce se referă și cât ar fi admis sa cer daune

c) sa precizez capătul de cerere având ca obiect plata drepturilor salariale neplatite , prin indicarea cuantumului exact al acestora, a componentei sumei, a modului de calcul și a perioadei pt care se solicită.

Mulțumesc anticipat celor ce se vor oferi sa ma sprijine
Cel mai recent răspuns: Elena-Monica , utilizator 14:14, 16 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Retrimiteti cererea de chemare in judecata semnata .

2. Precizati in cerere suma pe care o solicitati pentru daunele morale, precizati care sunt daunele aduse dvs prin concedierea respectiva ..modul de calcul se refera la calculul sumei in cauza .
Mulțumesc tare tare mult!
Există oare o sumă standard? Sau pot cere oricât consider eu?
Salariul din contract este de 8300 lei. Pretențiile mele sunt să mă despăgubească pentru faptul că însărcinată fiind și în imposibilitatea de a lucra, m-a lăsat fără venituri
15.08-15.09
15.09-15.10
...si pare să continue
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa solicitati :
- obligarea la plata unei despagubiri egala cu drepturile salariale majorate si a tuturor drepturilor salariale, indexate si actualizate, ce vi se cuvin pana la reintegrarea efectiva detinuta anterior concedierii;

- Obligarea angajatorului la plata daunelor morale
www.avocatnet.ro/articol_138...
Mulțumesc cu Recunoștință!

Cornel Vasile a scris:

Va trebui sa solicitati :
- obligarea la plata unei despagubiri egala cu drepturile salariale majorate si a tuturor drepturilor salariale, indexate si actualizate, ce vi se cuvin pana la reintegrarea efectiva detinuta anterior concedierii;

- Obligarea angajatorului la plata daunelor morale
www.avocatnet.ro/articol_138...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata angajatorul? dansorin dansorin buna ziua,daca am castigat un proces pentru concediere ilegala,si ei recunosc asta,le pot deschide un proces ,sa plateasca pentru nedreptatea pe care au facuto (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Renuntare la un petit al cererii de chemare in judecata psorinp psorinp Se poate renunta la un petit al cererii de chemare in judecata referitor la daune interese, cerute pentru neplata salariului la timp conform Codului muncii art ... (vezi toată discuția)