In ce categorie as putea pune intrebarea mea din 25 august CARD FARA ACORDUL MEU? Din greseala am bifat la dreptul muncii si vad ca nu mai pot repeta intrebarea.
Odata postata o intrebare ea nu mai poate fi mutata din categoria aleasa decat de moderatorii forumului respectiv sau de administratori.
Tinand cont de continutul intrebarii, ati incadrat-o bine insa cum probabil ati observat nu toate intrebarile isi gasesc raspuns.
Mi-as permite o sugestie: reformulati in asa fel incat sa se inteleaga mai bine ce doriti (din cum este acum e cam greu de inteles legatura intre dorinta dvs. de a intra in posesia cardului si problemele pe care le aveti cu fostul angajator) si publicati-o din nou tot in Dreptul muncii, poate de data asta e cu noroc.
Un forum mai bun
marfan
am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
Cont sters
faq
as dori sa aflu ce trebuie facut pentru ca toate postarile facute de mine pe acest site sa nu mai apara la un simplu \\"search\\" pe google.
mentionez ca am ... (vezi toată discuția)