avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliacernau

Activitate Iuliacernau

Răspuns la discuția taxa auto
va rog imi puteti da si mie un raspuns in legatura cu procesul taxei de inmatriculare?????
Buna ziua,am o intrebare daca imi depun preavizul angajatorul este obligat sa mi-l plateasca????va multumesc
Discuție taxa auto
Buna ziua am cumparat un bmw in 2008 si am platit taxa de inmatriculare.In 2011 am dat in judecata si am castigat procesul luna aceasta(august)dar avocatul care ma reprezinta imi spune ca nu imi poate da bani pt ca asteapta recursul.Puteti sa imi spuneti cat ar dura acest recurs si pe cand as putea primi bani?si care este modalitatea de primire a banilor?va multumesc
Răspuns la discuția demisia de la locul de munca
Am scris lichidare la zi din motive personale.Eu sunt angajat din data de 20 iunie 2012 la firma respectiva am fost plecat 6 saptamani pe comunitate asa a fost intelegerea iar in data de 31 iulie am lasat tirul in franta si am venit acasa cu un autocar biletul fiind cumparat de sefi.De atunci stau acasa ca au zis ca sunt toti in concediu si nu avem de lucru.Eu nu am vrut sa mai stau acasa pt ca imi trebuie bani si am gasit in alta parte unde trebuie sa incep cu data de 30 august.de aceea a trebuit sa imi depun lichidarea dar seful a zis ca ma da in judecata.Cum sa procedez?
deci sa inteleg ca pot sa plec linistit?cu lichidarea pe care am lasato astazi?
eu am predat astazi lichidarea scrisa la zi.pe contract scrie ca 3 luni sunt in proba adica el ma poate da afara in aceste 3 luni dar eu nu pot pleca ca ma da el in judecata?
buna ziua,astazi am renuntat la locul de munca in care eram angajat pe perioada nedeterminata (cu lichidare la zi pt ca trebuie sa incep munca in alta parte)iar seful meu a zis ca ma da in judecata pt ca trebuia sa respect preavizul.vreau sa stiu daca este legal asa ceva?tin sa va mentionez ca lucrez pe tir si ma pus sa las tirul impreuna cu alti 8 colegi in franta la reprezentanta de unde apartinem si ne-a cumparat bilet pt autocar de am venit acasa iar acum imi spune ca trebuie sa ii predau lui tirul personal ca daca nu ma da in judecata.poate sa faca asa ceva?