avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua am cumparat un bmw in 2008 si am platit taxa de inmatriculare.In 2011 am dat in judecata si am castigat procesul luna aceasta(august)dar avocatul care ma reprezinta imi spune ca nu imi poate da bani pt ca asteapta recursul.Puteti sa imi spuneti cat ar dura acest recurs si pe cand as putea primi bani?si care este modalitatea de primire a banilor?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliacernau , utilizator 14:47, 7 Septembrie 2012
va rog imi puteti da si mie un raspuns in legatura cu procesul taxei de inmatriculare?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda taxa de prima inmatriculare cristig89 cristig89 Buna.As dori sa ma lamuriti in legatura cu dobanda care se percepe de la taxa de prima inmatriculare.In 01/2010 am inmatriculat masina.pe 02/2010 avocatul a ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma judec pentru taxa auto deoarece nu mai dispun de 1000e pentru taxa IdaTuning IdaTuning Buna dimineata in 2008 am achizitionat o masina din germania si anume o honda civic motor 1,3 benzina ,fabricatie 89 masina nu dispune de nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)