avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vreau sa ma judec pentru taxa auto deoarece nu mai ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vreau sa ma judec pentru taxa auto deoarece nu mai dispun de 1000E pentru taxa

Buna dimineata in 2008 am achizitionat o masina din germania si anume o honda civic motor 1,3 benzina ,fabricatie 89 masina nu dispune de nici un fel de facilitati cum ar fi airbag,servo,clima,abs... Am tinut masina din 2008 deoarece nu mi-am permis sub nici o forma sa platesc veche taxa care era undeva in jur la 400 euro in 2008. Acuma cu tot ca masina are motorul mic,veche si nu are nici sistemele mentionate mai sus cu tot cu depreciere taxa este 1200 euro la RAR a fost scoasa non euro si eu nu imi permit sa achit aceasta taxa. mentionez ca in vara anului 2008 am lucrat pe terasa sa imi strang banii si masina am luat-o cu greu . as dori sa dau in judecata finantele ca sa imi inscriu masina pentru ca deja incepe sa se strice . ce acte am nevoie la dosar pentru a chema in judecata finantele si cat ar costa sa angajez un avocat sa ma reprezinte intr un astfel de proces? va multumesc

PS: nu am cumparat o dacie pentru ca mi s-a parut mai buna o masina straina decat una romaneasca. Gresit se pare
Cel mai recent răspuns: ContSters92635 , utilizator 16:45, 3 Ianuarie 2010
Cu siguranta ca va trebui sqa luati legatura cu un avocat pentru ca sunt mai multe demersuri de facut.Onorariul este negociabil si puteti sa incercati la mai multi.Tot avacatul ales va va spune si despre actele care trebuie sa insoteasca actiunea dv. Succes
Daca aveati banii sa platiti taxa era mult mai usor sa recuperati banii , impreuna cu cheltuielile de judecata , dar pentru ca dumneavoastra nu aveti banii necesari pentru plata taxei de inmatriculare o sa fie mai greu .
acuma ce fac cu masina? bani de taxa nu am masina nu e inscrisa si taxa e de 4 ori mai mare ca atunci cand am luat masina ... trebuie sa existe o posibilitate sa o inscriu ca imi pare rau de ea
Este posibil si inmatricularea masinii fara plata taxei , dar nu orice avocat se pricepe la asta !
Luati legatura cu mai multi avocati din zona dumneavoastra si vedeti care dintre ei o sa accepta cauza dumneavoastra !
Pe foamea asta o sa se gaseasca cineva !
romania inedit a scris:

Este posibil si inmatricularea masinii fara plata taxei , dar nu orice avocat se pricepe la asta !
Luati legatura cu mai multi avocati din zona dumneavoastra si vedeti care dintre ei o sa accepta cauza dumneavoastra !
Pe foamea asta o sa se gaseasca cineva !

Nu este chiar asa ... exista precizat in lege situatiile in care nu etse paltita aceasta taxa de poluare.

Alte discuții în legătură

Stat in judecata stan ioana-diana stan ioana-diana buna, am si eu o intrebare. daca imi iau masina, pot sa dau statul in judecta?voi avea castig de cauza sau o fac degeaba? multumesc:ban: (vezi toată discuția)
Taxa mare de inmatriculare a unui autovehicul. posibilitati??? orby orby Buna ziua. Este vorba despre un autoturism, la care taxa de prima inmatriculare conform calculatoarelor aflate pe internet este cca. 13.000 euro fata de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)