avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate maia13

Activitate maia13

Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca primarul sa faca o nota interna prin care un angajat sa poata fi mutat de pe postul lui pe un alt post pentru care nu are studii in domeniu.Mentionez ca angajatul nu este deacord cu aceasta nota.Se poate face contestatie?
Răspuns la discuția Renegare din partea familiei
Multumesc pentru raspuns...ei spun ca se dau in intretinere la o persoana ,probabil careia ii vor lasa casa si averile,adica pamantul...Nu stiu ce dovezi ar trebui sa avem...facturi??Nu sunt suficienti martorii?Am schimbat in casa tot..geamuri,am facut incalzire,am mobilat nou tot...nu stiu daca avem acte...va trebui sa caut.,dar toata lumea stie ce a fost..si cine a facut renovarile.
Am investit in casa socrilor peste 40 mii euro,iar in urma mai multor discutii am hotarat sa ne mutam singuri in alta parte.Socrii au spus ca se vor da in intretinere la o persoana straina.Mentionez ca sotul este singur la parinti si noi avem un copil.Nu avem pretentie la nimic acum..dar dupa moartea lor am vrea sa ne recuperam banii.Credeti ca se poate?