avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat al primariei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat al primariei

Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca primarul sa faca o nota interna prin care un angajat sa poata fi mutat de pe postul lui pe un alt post pentru care nu are studii in domeniu.Mentionez ca angajatul nu este deacord cu aceasta nota.Se poate face contestatie?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
maia13, utilizator

Alte discuții în legătură

Valabilitatea notei interne silviana13 silviana13 In situatia in care un director delegat, emite o nota interna , intr-o institutie de stat, cat timp este valabila acea nota interna ,daca intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
a lucra la "stat" - abuz sau hartuire !!!! ContSters123009 ContSters123009 Lucrez la o institutie de stat in cadrul unei directii, la un serviciu social sunt personal contractual si sunt angajata pe un post cu studii superioare. Acest ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post lidiaflorentina lidiaflorentina Buna ziua, as vrea sa-mi spuneti cum sa procedez mai departe in ocuparea unui post. In data de 4 dec 2014 am participat la un concurs pt ocuparra unui post de ... (vezi toată discuția)