avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters263156

Activitate ContSters263156

Răspuns la discuția Malpraxis stomatologic
Buna seara ,

In primul rand va multumesc foarte foarte mult!!!!!!

1. Consultatia la alt cabinet , adica sa nu ma mai intorc la vechiul absolut deloc ??
In plus, daca merg la altul am nevoie de alti bani, iar eu nu mai am ...............
vechiul cu siguranta ca nu-mi va returna nimic...........cel mult va incerca sa-mi repare cat de cat.
2.?As putea recupera banii de la el chiar daca "a muncit atat"?Stiti, mai greu sa-ti dea cineva banii.

3.daca nu ajung la nici un consens cu el, cu colegiul medicilor pot rezlova ?? sa-l oblige sa dea banii inapoi ? sau nu scap de instanta si v-a trebui sa apelez la ea ??

Pentru a dovedi malpraxis-u stom. am decat chitantasi factura(cateva poze pe telefon + radiografie inainte de lucrare , radiogr. dupa prima lucrare gresita , si radiogr dupa a doua lucrare) deci mi-ar fi suficient ??
pe factura este detaliat :
- pretul pentru 3 coroane.
- pretul pentru tratam. endodontic
- pret pt coroana provizorie , deci cam tot
- semna si stampilat de catre firma lui .
Mi-ar lipsi devizul dat de urmatorul stomatolog care urmeaza sa repare ce a stricat el nu??

asta cu certificatul de calitate trebuia sa iau de la acest doctor ?????

Sper totusi sa rezolv cumva......

Multumesc din suflet !!!!!!!
Buna ziua ,

As aprecia daca mi-ati da un sfat, va rog.Sunt din Bucuresti
Povestea mea a inceput in urma cu 5 luni , am fost la un cabinet stomatologic in Bucuresti (stomatolog Italian ) la care, in urma consultatiei mi s-a propus sa schimb trei dinti din fata din cauza faptului ca erau foarte strambi .
Zis si facut : in 2 luni aveam lucrarea deja cimentata, insa dupa
3 zile am constatat faptul ca lucrarea nu era bine asezata, ramasese un spatiu intre gingie si coronita unde-mi intra mancarea .M-am reintors la doctor si mi-a refacut lucrarea din nou.
Cu noua lucrare am stat vreo 2 saptamani si a inceput sa se inflameze gingia la doi dinti (cei pusi) si am zis ca poate e vreo carenta de vitamine.Alt stomatolog mi-a zis ca singura problema este lucrarea prost asezata pe gingii si nu carenta .Altfel avem probleme la toti .
Acum, dupa doua incercari esuate, ce mai pot face ??
Precizez faptul ca am platit 2000 euro la acest cabinet unde am cerut bineinteles si o factura cu chitanta atasata.

Ce drepturi am ??
Ce trebuie facut ?? Alti bani nu mai am sa o iau de la zero , iar acest stomatolog daca a gresit de doua ori v-a gresi si a 3 a oara s.a.m.d. iar singura care are de suferit sunt eu .

Va multumesc anticipat !

Cu stima/Cristina

Buna seara ,

Detin o firma (microintreprindere ) din 2007.
Am primit in urma cu cateva zile o atentionare(FARA CONFIRMARE DE PRIMIRE) prin care Radio Romania www.srr.ro pretinde bani(200 lei) pentru taxa radio romania, in termen de 10 zile trebuie sa platim, in caz contrar ne vor da in judecata.
Cum e posibil asa ceva ?? Sa primesc o hartie (fara factura , fara confirmare de primire??)
Cum ar putea cineva sa ia seama la asa ceva neserios ??
Ei ne dau in judecata ? pai cum daca nu fac dovada ca noi am primit aceasta atentionare ??
Mai mult decat atat, aici este proprietate personala a administratorului(casa e pe pers fizica) si el plateste radio-tv la ENEL (avem contract cu ei) , si la aceeasi adresa este si firma .
Adica, el asculta beneficiaza de servicii pe pers fizica (si plateste la Enel)
Deci nu inteleg cum Radio Romania pretind bani ?
Au dreptate ?? Sa le platim ??

Multumesc mult !

Răspuns la discuția instiintare de plata taxa radio
Buna seara ,

Am primit astazi o atentionare de la Radio Romania (este vorba de o firma "microintreprindere "dar sediul este exact unde are domiciliul si administratorul ).
Ei spun, ca in termen de 10 zile trebuie sa platim 200 lei , adica pe ian 2011 - Aug 2012 , altfel vor initia demersurile necesare in instanta .

Pot face asa ceva ??
Aceasta scrisoare am primit-o prin posta , nici macar nu a sosit ca "recomandata".
Nu au nici un drept , atata timp cat nu ne trimit factura pentru plata asta si nici macar nu avem contract cu ei .

Noi deja platim la Enel aceasta taxa radio.

Dvs ce spuneti ??

Multumesc anticipat

Noi avem un mic radio la care ascultam ocazional