avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio romania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio romania

Buna seara ,

Detin o firma (microintreprindere ) din 2007.
Am primit in urma cu cateva zile o atentionare(FARA CONFIRMARE DE PRIMIRE) prin care Radio Romania www.srr.ro pretinde bani(200 lei) pentru taxa radio romania, in termen de 10 zile trebuie sa platim, in caz contrar ne vor da in judecata.
Cum e posibil asa ceva ?? Sa primesc o hartie (fara factura , fara confirmare de primire??)
Cum ar putea cineva sa ia seama la asa ceva neserios ??
Ei ne dau in judecata ? pai cum daca nu fac dovada ca noi am primit aceasta atentionare ??
Mai mult decat atat, aici este proprietate personala a administratorului(casa e pe pers fizica) si el plateste radio-tv la ENEL (avem contract cu ei) , si la aceeasi adresa este si firma .
Adica, el asculta beneficiaza de servicii pe pers fizica (si plateste la Enel)
Deci nu inteleg cum Radio Romania pretind bani ?
Au dreptate ?? Sa le platim ??

Multumesc mult !

Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:39, 4 Septembrie 2012
Taxa neconstitutionala (cautati pe net si gasiti hotararea). Profita si ei daca se prinde bine, daca nu se prinde iar bine.
Somatia este facuta de o firma de recuperare care in dispretul legii si pentru a-si lua comisionul face tot soiul de ilegalitati.
PS. Si pe mine m-au stresat dar cand le-am spus ca-i in judecata pentru hartuire au lasat-o balta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio tv de catre microintreprindere care are sediul social in apartament irinab79 irinab79 Buna ziua, Nu stiu daca am pus intrebarea in forumul potrivit... Am primit ieri o instiintare din partea societatii Radio Romania pentru plata taxei ... (vezi toată discuția)