avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate stefanandrei63

Activitate stefanandrei63

Răspuns la discuția proces de divort si partaj
cind am facut procura am avut o adresa ,intre timp am schimbat domiciliu, am facut rezidenta-certificat european-,la vechea adresa nu aveam rezidenta.Procura este valabila pina la sfirsitul procesului Daca trimit rezidenta de la actualul domiciliu mai e valabila procura
sunt plecata in strainatate am facut o imputernicire sa ma reprezinte un avocat in procesul de divort ,dar procesul dureaza din aprile si se prelungeste .Avocatul mia cerut martori imi cere rezidenta ca locuiesc in strainatate si contract de munca dar eu aici nu lucrez cu contract de munca sau sa am o rezidenta Mentionez ca nu am copii minori de ce se cere atita este legal si de ce dureaza atita procesul
:-/stefanandrei63 a scris:

MULTUMESC ptr raspuns
Eu am inputernicit pe x prin procura speciala legaizata de ambasada ptr vinzarea casei ,se poate face demersurile mentionatede dvoastra mai sus cu aceasta procura

MULTUMESC ptr raspuns
Eu am inputernicit pe x prin procura speciala legaizata de ambasada ptr vinzarea casei ,se poate face demersurile mentionatede dvoastra mai sus cu aceasta procura
multumesc ptr raspunsul oferit de dvoastra dar as mai dori o lamurire.Casa este achitata integral dar nu am finalizat contractul.As dori sa se faca incheerea contractului intre fostul propietar si noul propietar in lipsa mea deoarece eu sunt plecat din tara multumesc

in uma cu citiva ani am cumparat o casa dar nu am intocmit decit antecontract de vinzare cumparare.Acum doresc sa vind aceasta casa.as dori sa stiu daca vechiul propietar cu care am intocmit antecontractul vinzare-cumparare fara clauza,poate sa faca direct contactul de vinzare cumparatorului in absenta mea eu fiind plecat din tara multumesc