sunt plecata in strainatate am facut o imputernicire sa ma reprezinte un avocat in procesul de divort ,dar procesul dureaza din aprile si se prelungeste .Avocatul mia cerut martori imi cere rezidenta ca locuiesc in strainatate si contract de munca dar eu aici nu lucrez cu contract de munca sau sa am o rezidenta Mentionez ca nu am copii minori de ce se cere atita este legal si de ce dureaza atita procesul
De principiu, in actiunile de divort, se cere ca partile sa se prezinte personal in instanta, numai in cazul in care se afla in strainatate se admite reprezentarea.
Probabil ca de aceea va solicita acte, din care sa rezulte care sa rezulte ca sunteti in strainatate.
Nu ati zis.. sunteti reclamant ? In acest caz e musai sa va prezentati, avocatul nu va poate reprezenta decat daca executati o pedeapsa privativa de libertate
sunteti impiedicat de o boala grava
sunteti pus sub interdictie
aveti resedinta in strainatate.
Daca sunteti parat, se va judeca in lipsa.
Dupa umila mea parere...este reclamant...sau reclamanta...( nu prea conteaza)
In aceste conditii va avea de lucru destul de mult...si fara dovada resedintei...este fara sanse...in opinia mea...
Alte discuții în legătură
Procura divort
VALENTINA3
Buna ziua tuturor !!!!!!As avea o intrebare ... Procura speciala data de reclamant unui avocat pentru a-l reprezenta intr-un proces de divort, pentru motiv ... (vezi toată discuția)