Asa,normal. Sfatul meu e sa facem mai putine grile si sa invatam mai mult pt ca, dupa cum bine spunea mai sus cineva, exista riscul de a invata gresit. Si vorbesc din postura unui om care a dat de 2 ori la Inm si care a trecut de fiecare data de toate probele, dar care a avut nesansa de a nu se afla in primii 200... Va sfatuiesc sa faceti doar grilele date la
Inm in anii trecuti.
OvidiuDanut a scris:
c_m a scris:
OvidiuDanut a scris:
La grila.anterioara in conditiile in care nuse precizeaza ca a fost emisa o hot def de.condamnare de catre prima instanta pt omor, raspunsul c nu mi se pare intemeiat. Adica se retine o incidenta care nu este stabilita prin hot de cond definitiva? Prezumtia de.nevinovatie?
Antoniu zice ca indiferent de existenta unei hotarari de condamare se retine agravanta..nu am Dongoroz la mine...
Am gasit ceva edificator. "Existenta la data condamnarii inculpatului pentru omor a unui alt proces in curs pentru savarsirea anterioara de catre acelasi inculpat a unei alte infractiuni de omor nu indreptateste condamnarea acestuia conform art.176, alit.c, C.pen.. CSJ , decizia nr.5117 din 26.11.2002.