Buna ziua .....imi cer scuze as avea o intrebare.
La suprafata unei case mai precis ,la suprafata utila, se masoara si podul casei? este si aceea suprafata utila?in sensul ca este amenajata se poate umbla in picioare se pot face chiar camere.Ma refer la o casa in regim p+m si deasupra de mansarda este facut pod care are o suprafata de 42mp,unde se poate circula si depozita diverse lucruri.Mai precis la o expertiza se ia in calcul si aceea suprafata sau nu?
Va multumesc
Buna ziua .....imi cer scuze as avea o intrebare.
La suprafata unei case mai precis ,la suprafata utila, se masoara si podul casei? este si aceea suprafata utila?in sensul ca este amenajata se poate umbla in picioare se pot face chiar camere.Ma refer la o casa in regim p+m si deasupra de mansarda este facut pod care are o suprafata de 42mp,unde se poate circula si depozita diverse lucruri.Mai precis la o expertiza se ia in calcul si aceea suprafata sau nu?
Va multumesc
nu stiu daca ea ar fii de accord....si in ceea ce priveste copilul,au un copil mic(8luni),cum mai pot merge impreuna deoarece el este din alt judet,ce responsabilitati si ce drepturi mai are daca paraseste el domiciliul....binenteles deoarece ei nu se mai inteleg,si ca urmare el este persoana care trebuie sa paraseasca domiciliul fiind casa concubinei...va multumesc
As dori sa sa stiu dupa partajare la notar vor exista 2 cf?,deoarece concubina a inceput sa investeasca in casa fara a ma intreba pe mine (Usa garaj,iaz pesti,parchet,etc.),
Va multumesc
este ok....dar cum o poate face ?timp de 1 an au cumparat mobila,materiale de constructii,etc.de ce ar avea nevoie?Si ce se intampla cu copilul cui revine,pensie alimentara etc.
Va multumesc mult
Imi cer scuze dar as dori sa aflu si eu cateva informatii!Doi concubini care au un copil impreuna copilul este trecut pe numele tatalui ,cei doi nu se mai prea inteleg,copilul fiind minor,concubinul stand impreuna cu aceasta in casa parinteasca a acesteia de aproape un an,dar investind acolo munca si bani si fiind alaturi de ea in permanenta poate cere ceva de acolo,in caz ca se despart?
Va multumesc
cum este situatia acum in cf(1/2 si 1/2),nu este mentionat ce are fiecare.... doar cota parte a fiecaruia din teren si casa.Putem sa o facem la intelegere intre noi si apoi sa mergem la un notar sau se mai poate face o apartamentare tot la intelegere,intre noi,fara a mai ajunge in instanta.Va multumesc
va multumesc ...persoana respectiva insa nu-si doreste sa plece si nici sa vanda,ar exista o alta metoda de a ne delimita fiecare cota parte,casa este p+m,garaj si gradina.Va multumesc