avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate Fly

Activitate Fly

Răspuns la discuția declaratia de notorietate
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Sper sa-i pot convinge si pe cei de la primarie sa-mi dea aceasta declaratie.
Buna seara,
As vrea sa stiu daca declaratia de notorietate privind cunoasterea unei persoane si sub alte nume se poate da la primaria unde a avut ultimul domiciliu persoana, sau la notar.
Daca se poate si o trimitere catre legea care prevede acest lucru.
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Succesiune
Am cautat si pe net, dar nu am gasit un avocat din Bolintin Vale. Sunt destule drumuri de facut pentru acte si un avocat din Bucuresti nu stiu daca are timp pentru asa ceva.
Multumesc pentru raspunsuri.
Imi puteti recomanda pe cineva?
Unde as putea gasi pe cineva care sa se ocupe de tot?
Ultimul domiciliu a fost in Giurgiu, acolo unde este casa si terenul aferent. Dar acum in casa, nefiind renovata din cauza problemelor cu actele, nu mai se poate locui.
Nu sta nimeni in casa. In afara de tatal meu nu a mai fost nimeni acolo de la moartea bunicii. Dar noi nu mergeam decat pentru a mai face curat in casa si curte.
Discuție Succesiune
Buna seara, va deranjez si eu cu cateva probleme.
As vrea sa fac succesiunea dupa bunica mea, care a decedat in1996. Mostenitori sunt cei 4 copii, printre care si tatal meu. Deoarece timpul nu-mi permite, as avea nevoie de cineva care sa se ocupe de tot ce este nevoie. Situatia este destul de complicata deoarece casa si terenul care se vor imparti sunt in Giurgiu, cei 4 frati nu vorbesc intre ei si nici nu avem titlul de proprietate. Avem doar certificatul de deces al bunicii, pe care l-am luat de la primarie.
As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta sau daca imi puteti recomanda pe cineva care se poate ocupa de toate actele necesare si de formalitatile care se fac pentru aceasta succesiune.
Cu multumiri,
Florentina Nastase
Avocatul trebuie sa fie tot de unde a avut ultimul domiciliu sau poate fi din Bucuresti? De reprezentat singura nici nu poate fi vorba, la cate stiu eu despre tot ce am de facut. La ce instanta trebuie sa apelez daca atat ultimul domiciliu cat si bunurile sunt intr-un sat din Giurgiu? Cum ii pot chema in instanta daca nu stiu unde au domiciliul?
Buna seara,
Problema mea este urmatoarea:
Vrem sa facem succesiunea dupa bunica mea, decedata in 1996, bunicul meu fiind decedat anterior. Sunt patru frati care mostenesc bunurile, unul dintre ei fiind tatal meu. Dar problema este ca nu se inteleg si nici unul dintre ceilalti trei nu vrea sa vina la notar sa facem succesiunea. Am inteles ca trebuie sa apelem la un avocat, pt ca doar prin instanta se poate face succesiunea daca nu sunt toti prezenti. Imi puteti spune mai exact ce inseamna acest lucru? Ce trebuie sa faca tata pentru a putea primii partea care ii revine? Nu se poate imparti totul si fiecare face ce vrea cu partea lui? Daca ceilalti frati nu vor veni nici in instanta se mai poate face succesiunea? Si daca se poate, ce pasi trebuie sa facem?
Multumiri anticipate.