avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate PopescuValentin10

Activitate PopescuValentin10

Discuție Succesiuni
In cazul in care de cujus are doi descendenti(A si B).A renunta la mostenire.D si E nepotii lui de cujus,copii lui A,pot avea vreo cota din averea lui de cujus,venind in nume propriu nu ca reprezentanti.Dupa noul cod civil am intels ca daca A renunta,D si E numai au niciun drept.Nici daca vin in nume propriu.In vechiul cod aveau nu?Daca veneau in nume propriu.Si daca B este nedemn,F si G,nepotii lui de cujus,copiii lui B,pot avea vreun drept.Dupa noul cod am inteles ca da.Venind in nume propriu si nu ca reprezentanti:)Va multumesc frumos!:)
Răspuns la discuția Uzucapiune
Va multumesc frumos:)
Răspuns la discuția Uzucapiune
Si deci sa inteleg ca ar putea castiga barul?Multumesc frumos
Discuție Uzucapiune
Am si eu o nelamurire.Unchiul meu are un bar pe care l.a inchiriat unui domn de mai bine de 10 ani,timp in care cel din urma a investit constant platindu-i rudei mele suma din contract.A modernizat destul de mult barul ,transformandu-l in restaurant.Nu a cumparat teren sau ceva de genu.Pur si simplu dintr-un barulet modest a facut un restaurant.Ar putea chiriasul acum sa invoce lucrurile astea in instanta si sa castige?Mentionez ca nu s.a ajuns acolo deocamdata.Multumesc anticipat!:)