avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate fiat2001

Activitate fiat2001

In urma cu vreo 2 luni eu si cu inca 2 prieteni am avut un scandal cu altii intr-un bar.Una dintre acele persoane a depus plangere avand 23 de zile de ingrijiri medicale.Am vrut sa ne intelegem dar persoana respectiva nu a vrut.Am fost sunat de catre comisarul care se ocupa de dosar sa ma prezint la politie ca persoana invinuita cu sau fara avocat.Doresc sa precizez ca si ceilalti 2 prieteni la fel au fost instiintati.Sa ne luam acelasi avocat toti sau sa lasam din oficiu.Va multumesc.
Buna tuturor
In luna iulie anului 2008 am primit o amenda administrativa(asa cred) in valoare de 400 de ron<aceasta amenda am primito pentru furd cd player auto impreuna cu 2 prieteni>Am platit amenda,am urmat universitatea tehnica si in data de aprilie 2012 mi-a fost luat carnetul de permis pe o luna + o luna bonus.Am uitat de aceea luna bonus si m-a prins politia fara permis de conducere spunand ca-mi face dosar si ca sa nu ma stresez ca se va solutiona cu o amenda si 3 luni permisu luat dupa ce se judeca.De curand am primit o veste rea in care eu si cu inca 2 prieteni i-am batut pe cativa baieti.Unul dintre ei a facut plangere are 22-23 de ingrijiri medicale si ne da in instanta.Am vrut sa ne intelegem cu el dar nu doreste(Precizezca ca persoana vatamata nu a fost singura acolo a mai fost cu vreo 3 care iam batut deci n-am dat intro persoana cat sa nu se mai ridice.A fost doar cativa pumni)As dori o solutionare probabila pentru caz si un sfat
Va multumesc