Buna ziua,am si eu o problema,cu calculul salariilor la asociatia de proprietari la blocul in care stau.Pe scurt ,in urma decesului presedintelui asociatiei,am constatat ca am de plata 33lei pe luna in loc de 15lei (sumele variaza usor de la o luna la alta) cat am platit pana acum.Mentionez ca in momentul in care am facut contracte individuale la apa si gunoi presedintele decedat m-a pus sa fac o cerere prin care sa solicit asociatiei de proprietari sa calculeze salariile la un nivel mai mic fata de ceilalti locatari care nu au contracte separat la utilitati,ceea ce mi s-a parut corect deoarece serviciile pe care le primesc eu sant mai mici.Mentionez ca blocul este debransat de la caldura si apa calda si ca e acelasi bloc cu aceleasi facturi dar cu alta conducere
As vrea sa stiu daca pot sa platesc ca si pana acum si ce trebui sa fac in conditiile in care la tabel in dreptul apartamentului meu scrie decat 24lei salarii si 9lei lumina pe scara,celelalte rubrici sant cu zero toate
Am inmatriculat in iulie 2010 un autoturism adus din Germania si am platit o taxa la finante de 2530lei.Acum pot solicita la organul fiscal returnarea sumei?Ce acte imi trebuiesc?
MULTUMESC ANTICIPAT
copie buletin,copie carte identitate,copie contract vanzare si cerere pentru certificat fiscal la primarie.dupa ce vi se elibereaza certificatul fiscal practic nu mai platiti impozit
multumesc,tocmai asta era problema,servicii de curatenie platim,curatenie nu este,fonduri de reparatie platim ,nu se repara nimic,fond special platim pt ce nu se stie
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Ce trebuie sa fac ,sa ma pot retrage din asociatia de proprietari de unde locuiesc.?Am contracte individuale la apa,gaze,gunoi.SANT OBLIGAT ??