avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina vanduta

Buna seara,

platesc impozit pentru o masina pe care am vandut-o pe baza unui contract de vanzare cumparare. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, ce pot sa fac sa numai fiu inregistrata cu aceasta masina la Primarie.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:23, 6 Septembrie 2012
copie buletin,copie carte identitate,copie contract vanzare si cerere pentru certificat fiscal la primarie.dupa ce vi se elibereaza certificatul fiscal practic nu mai platiti impozit
va multumesc mult, dar copie dupa cartea de identitate nu avem
Obligatia dvs, era ca in termen de 30zile de la intocmirea contractului de vanzare cumpararea sa va prezentati la Impozite si taxe sa declarati vanzarea masinii. Cand ati vandut masina nu ati solicitat certificat fiscal pt cumparator, ei bine atunci trebuia depus si contractul de vanzarea masinii. Daca spuneti ca ati achitat in continuare, dupa ce va efectueazza radierea puteti cere compensarea sumei cu alte debite sau restituirea ei.
Buna seara,
astazi am fost la primarie cu documentele indicate de catre dvs. (am gasit si copie dupa cartea de identitate), dar nu le au primit deoarece contractul de vanzare cumparare nu are data. Va rog sa mi spuneti ce pot sa mai fac? Oricum platim impozitul la aceasta masina din 1999 pentru ca am neglijat an de an.
Aveti posibilitatea sa mergeti la un notar, cu acel CVC, d-ati declaratie in care va asumati responsabilitatea ca acel CVC al masinii a fost intocmit in 1999 cand ati vandut. Mai exista o posibilitate sa fie scoasa la cerere, dovada fiind CVC, fara data vanzarii, urmand masina sa fie scazuta in baza unui referat cu data depunerii cerererii. V-ar ajuta sa stiti daca masina mai figureaza inscrisa la cel caruia i-ati vandut, daca este din aceiasi localitate se poate vedea in baza de date ca auto figureaza la noul cumparator si dvs, in baza dublei impuneri poate fi scazuta de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)