avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate tiny_23

Activitate tiny_23

Buna ziua,
As dorii sa stiu ce acte sunt necesare pentru a deschide un punct de lucru nou, in situatia in care firma este in insolventa. Mai exact, daca este nevoie si de vreo hartie din partea administratorului judiciar, sau doar a administratorului special. Momentan firma este in perioada de observatie.
Buna ziua,
Se poate modifica un plan de reorganizare care nu a fost inca nici confirmat nici infirmat?
Răspuns la discuția Firma inactiva
Societatea mi-a inchiriat un imobil intr-o perioada in care era declarata ca fiind inactiva. Dupa ce eu am modernizat imobilul, cum ma angajam in contractul de inchiriere, au trimis o comisie sa constate lucrarile efectuate. In urma constatarii investitiei mele, la nici 2 luni, au fost reactivati . In urmatoarele luni au inceput din partea lor diverse sicane, care au dus pana la urma la rezilierea contractului.
La 6 luni de la reziliere, am aflat intamplator, ca respectiva firma era declarata inactiva in perioada in care a semnat contractul de inchiriere. Mentionez ca in acea perioada ei mi-au emis diverse facturi ( de inchiriere, factura de apa, energie ).

Cam acesta este subiectul in mare, daca mai sunt necesare alte detalii, va rog spuneti.

Răspuns la discuția Firma inactiva
De inchiriere.
Buna ziua,

As dorii sa stiu daca o firma care este declarata inactiva fiscal, mai poate semna contracte? Stiu ca nu mai poate emite facturi, dar as vrea sa stiu daca mai poate semna contracte.

Multumesc