avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... modificare plan reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

modificare plan reorganizare

Buna ziua,
Se poate modifica un plan de reorganizare care nu a fost inca nici confirmat nici infirmat?
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 18:00, 24 Martie 2016
daca nu a fost confirmat, da. se poate. in cazul in care judecatorul sindic a confirmat deja planul, aveti 18 luni la dispozitie sa o modificati, in spiritul art. 95 alin 4 din lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa plan de reorganizare comar comar buna ziua .am depus dosarul de insolventa a firmei urmand sa depun planul de reorganizare .Aici e problema mea nu stiu cum sa fac acest plan.Conteaza domeniul ... (vezi toată discuția)
Contestarea planului de reorganizare?! corstef corstef Buna ziua Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria \"alti creditori\" nu am fost convocati la sedinta ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in reorganizare judiciara bossman bossman Adunarea Generala a aprobat un plan de reorganizare judiciara, propus de adm.judiciar si de debitor. Ajunsi in fata sindicului, acesta dispune efectuarea unei ... (vezi toată discuția)