Buna seara, tatal meu a avut un accident de munca, a cazut de la 14 metri, dar Slava Domnului a scapat doar cu soldul rupt.
Stiu ca in legislatie scrie, ca daca depasesti 55 de ani, nu mai ai voie sa lucrezi la inaltime, si accidentul s-a intamplat inainte cu o zi sa implineasca 56 de ani.
S-ar putea face ceva in legatura cu asta, adica sa dau patronu in judecata, sau ceva de genu?
si eu am avut ieri o problema, dar un pic mai complexa... precizez ca sunt in Italia
in fine, si la urma urmei am luat 2 amenzi, de cate 40 de euro fiecare, si politistul, mi-a spus, ca una dintre amenzi trebuie sa o platesc in maxim 3 zile, altfel, am de platit 390 de euro nu 40.
Deci in oricum, amenzile in strainatate nu cred ca raman in "sertar"
Am carnet de o luna si cv, acum sunt in Italia, si ieri am avut o intamplare nefericita, am lovit intr-o parcare din neatentie o masina, si cealalta s-a proiectat in alta..
Pagube, la masina ce am lovit-o bara din spate praf, portbagaju indoit..si la cealalta masina portiera din dreapta indoita un pic.
A venit politia, o facut proces verbal si am primit doua amenzi, pentru ca am incalcat articolul 154 si articolul 180 din codul rutier
Ma intreb,pe teritoriul altei tari, au voie sa-mi iau puncte din carnet?