avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina lovita in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina lovita in Italia

Buna ziua

Am carnet de o luna si cv, acum sunt in Italia, si ieri am avut o intamplare nefericita, am lovit intr-o parcare din neatentie o masina, si cealalta s-a proiectat in alta..

Pagube, la masina ce am lovit-o bara din spate praf, portbagaju indoit..si la cealalta masina portiera din dreapta indoita un pic.

A venit politia, o facut proces verbal si am primit doua amenzi, pentru ca am incalcat articolul 154 si articolul 180 din codul rutier

Ma intreb,pe teritoriul altei tari, au voie sa-mi iau puncte din carnet?

Precizez ca mi-au luat 2 puncte

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
reaper93, utilizator
Cel mai recent răspuns: reaper93 , utilizator 14:02, 7 Septembrie 2012
am scapat usor, am luat amenda minima,dar alea 2 puncte ma freaca
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
reaper93, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in parcarea amenajata in fata unui magazin alexaxx1@yahoo.com alexaxx1@yahoo.com In parcare la kaufland, domeniu privat, eu mergeam pe directia inainte iar un logan a intrat in partea dreapta masinii mele avariindu-mi portiera dreapta fata, ... (vezi toată discuția)
Tamponare in italia Ionatan Ionatan Acum cateva zile am avut un accident de masina in Italia. Accidentul s-a soldat doar cu daune materiale din fericire. Nu stiu care sunt exact procedurile in ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila ContSters66930 ContSters66930 Zilele trecuta am lovit usor, foarte usor din spate un alt autoturism pe o strada pe care puteau trece doar un singur autoturism. In urma loviturii, eu nu am ... (vezi toată discuția)