avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate vale7806

Activitate vale7806

Sunt sanse in cazul in care depun recurs sa-mi fie din nou admisa actiunea cum s-a stabilit pe fond?
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Dupa ce ca am fost pacalita va trebui sa platesc tot eu. Ce justitie!
Fondul s-a judecat in alt oras decat cel unde s-a judecat apelul. Eu daca depun recurs unde se va judeca?

[Mesaj editat - 1.2 din regulament]
Buna ziua. Am o nelamurire cu solutia unui apel. Eu pe fond am castigat,mi se admitea actiunea,obliga parata la cheltuieli de judecata de 6011 lei,cu drept de apel.
Li se admite apelul si schimba sentinta in sensul ca respinge actiunea,cu 3105 lei
cheltuieli de judecata,definitiva cu recurs. Nu inteleg cine trebuie sa plateasca aceasta suma de 3105 lei eu sau parata careia i s-a admis apelul? Iar respingerea actiunii mele poate fi inlocuita de ei cu alta solutie sau este definitiva. Nu inteleg nici ce vor sa spuna cu ''definitva'' si ''cu recurs''. Daca ar putea cineva sa ma lamureasca. Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția cai de atac
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS. IMI ESTE UTIL.
Răspuns la discuția cai de atac
VA MULTUMESC PT. RASPUNS. SCRISOAREA LE-A AJUNS LA PRIMA ADRESA CARE ERA CUNOSCUTA SI DE INSTANTA ,DAR EI SPUN CA INTRE TIMP SI-AU SCHIMBAT ADRESA PE CARE INSA NU AU COMUNICAT-O.
Discuție cai de atac
Buna ziua. Sunt reclamant intr-un proces in care pe fond am castigat. Parata avea drept de apel in termen de 15 zile. Afacut apel dupa o luna motivand ca si-au schimbat adresa si ei nu au primit scrisoarea. Este plauzibil si eu ce pot sa fac sa impiedic aceasta? Multumesc.

[Mesaj editat - Va rog sa nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]