avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate cineva_nou

Activitate cineva_nou

Buna ziua,

Am fost contactat de o alta compania care mi-a prezentat o oferta de munca pe care l-am semnat dar ulterior la vechiul loc de munca in urma discutiilor (dupa depunerea preavizului) am primit niste propuneri mult mai bune. As dori sa stiu daca respectiva oferta ma obliga din punct de vedere legal ca ceva anume? In respectiva oferta nu este trecut nimic legat de obligatiile mele (in afara de o posibila data de inceput a activitatii).
Multumesc pentru precizari. :D
Este obligatorie prezentarea politei RCA originale la un control in trafic sau poate fi prezentata numai o copie fara a fi amendat? Mentionez ca exista o polita RCA valabila (inclusiv la control in baza de date nationala CEDAM) numai pe moment am numai o copie a ei. Multumesc
Seara asta am avut un accident minor cu masina. Din neatentie am lovit o alta masina parcata. Pagubele inregistrate la cealalta masina o oglinda partial sparta si o urma de lovitura in spatele celeilalte masini ( am lovit-o cu oglinda masinii mele).
In urma accidentului proprietarul nefiind prezent am lasat o notita cu detaliile necesare ca sa ma poata contacta in vederea rezolvarii problemei.
Intrebarea mea ar fi daca mai trebuie sa fac altceva sau daca trebuie sa merg la politie sa raportez accidentul pentru a evita situatia in care proprietarul respectivei masini nu ma contacteaza din diverse motive si se prezinta la politie reclamand accidentul (caz in care presupun ca pot fi invinuit ca am parasit locul accidentului. Va multumesc.