avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Propunerea de oferta de munca obliga legal la ceva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Propunerea de oferta de munca obliga legal la ceva?

Buna ziua,

Am fost contactat de o alta compania care mi-a prezentat o oferta de munca pe care l-am semnat dar ulterior la vechiul loc de munca in urma discutiilor (dupa depunerea preavizului) am primit niste propuneri mult mai bune. As dori sa stiu daca respectiva oferta ma obliga din punct de vedere legal ca ceva anume? In respectiva oferta nu este trecut nimic legat de obligatiile mele (in afara de o posibila data de inceput a activitatii).
Cel mai recent răspuns: Bogdan Mitran , Consilier juridic 12:23, 3 Decembrie 2012
Buna ziua,

Ati raspuns singur la intrebare. Din moment ce nu exista vreo obligatie din partea dumneavoastra, nu are rost sa ratati cealalta oferta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta angajare Tanath89 Tanath89 Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. In momentul de fata mi-am dat demisia de la locul actual, incetarea contractului s-a facut prin intelegerea ambelor parti. ... (vezi toată discuția)
As dorii sa-mi dau demisia fara sa stau in preaviz kovacstimea kovacstimea Buna ziua,Sunt angajata la o firma din data de 14.03.2011 si as dorii sa-mi dau demisia la zi fara sa stau in preaviz de si in contractul de munca scrie ca tre ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru firma-angajata insarcinata in 27 saptamani schazi schazi Buna ziua, Numelel meu este Liliana,lucrez de aproape 3 ani la o Companie ,sunt insarcinata in 6 luni si 2 saptamni >Va rog frumos sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)