Seara asta am avut un accident minor cu masina. Din neatentie am lovit o alta masina parcata. Pagubele inregistrate la cealalta masina o oglinda partial sparta si o urma de lovitura in spatele celeilalte masini ( am lovit-o cu oglinda masinii mele).
In urma accidentului proprietarul nefiind prezent am lasat o notita cu detaliile necesare ca sa ma poata contacta in vederea rezolvarii problemei.
Intrebarea mea ar fi daca mai trebuie sa fac altceva sau daca trebuie sa merg la politie sa raportez accidentul pentru a evita situatia in care proprietarul respectivei masini nu ma contacteaza din diverse motive si se prezinta la politie reclamand accidentul (caz in care presupun ca pot fi invinuit ca am parasit locul accidentului. Va multumesc.
Accidentele minore acum se rezolva prin procedura amiabila , daca ambele parti au ausigurare , fara implicarea politiei . Prin urmare daca vreti sa fiti corect , asteptati 1-2 zile sa fiti contactat , dupa care puteti raporta incidentul la politie.
Buna
Kadrian123
Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi ... (vezi toată discuția)