avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna

Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi sa mai întâmplat un astfel de eveniment
Cel mai recent răspuns: Kadrian123 , utilizator 14:49, 5 Iunie 2019
Buna ziua,
In urma accidentului au rezultat victime sau doar pagube materiale?
Daca au rezultat victime...cercetarea o va face politia, o sa va ia dummnealor declaratia...
Daca au fost doar pagube materiale... puteti incheia "amiabila".

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
In urma accidentului au rezultat victime sau doar pagube materiale?
Daca au rezultat victime...cercetarea o va face politia, o sa va ia dummnealor declaratia...
Daca au fost doar pagube materiale... puteti incheia "amiabila".

Nu ai existat victima am frecat doar bara spate la o mașina și nu am găsit proprietarul i-am pus numărul in geam dar nu o răspuns și am zis sa ma duc sa dau o declarație la poliția rutieră și vreau sa depun o declarație care sa fie scris corect in descrierea Declarației și as dori un ajutor cum sa încep cu declarația și cum sa închei mulțumesc !!!
Eu as incepe cu datele mele, dvs., de identificare, as continua cu descrierea modului in care s-a produs accidentul ( De ex; In data de...., in jurul orei.. ieseam din parcarea proprietate personala si din cauza neatentiei, a apei de pe carosabil, etc......am pierdut controlul auto. pentru o fractiune de secunda si am zgariat bara spate a auto cu nr. de inmatriculare... care era parcat corespunzator/necorespunzator pe locul de parcare Nr.... )
Am lasat un numar de telefon pentru contact si rezolvarea amiabila a problemei dar nu am fost contactata pana la ora la care dau declaratia...
O sa va indrume politistul mai bine dupa ce ii povestiti evenimentul...
Nu uitati ca aveti 24 de ore la dispozitie pentru a declara accidentul...
Mai exista si posibilitatea ca partea cealalta sa fi declarat deja accidentul...
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator

Ionut.ion a scris:

Eu as incepe cu datele mele, dvs., de identificare, as continua cu descrierea modului in care s-a produs accidentul ( De ex; In data de...., in jurul orei.. ieseam din parcarea proprietate personala si din cauza neatentiei, a apei de pe carosabil, etc......am pierdut controlul auto. pentru o fractiune de secunda si am zgariat bara spate a auto cu nr. de inmatriculare... care era parcat corespunzator/necorespunzator pe locul de parcare Nr.... )
Am lasat un numar de telefon pentru contact si rezolvarea amiabila a problemei dar nu am fost contactata pana la ora la care dau declaratia...
O sa va indrume politistul mai bine dupa ce ii povestiti evenimentul...
Nu uitati ca aveti 24 de ore la dispozitie pentru a declara accidentul...
Mai exista si posibilitatea ca partea cealalta sa fi declarat deja accidentul...

Va mulțumesc domnul Ionuț !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amiabila dupa o saptamana de la eveniment lili_l19 lili_l19 Buna ziua, In urma cu o saptamana am zgariat o masina stationata in timp ce ieseam din parcare. Pentru ca nu am gasit proprietarul am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila - masina CristianC95 CristianC95 Buna ziua, am avut un eveniment cu un conducator auto. La mersul cu spatele, i-am atins putin aripa dreapta a masinii. Am mers la accidente usoare amandoi, ... (vezi toată discuția)