avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amiabila dupa o saptamana de la eveniment
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amiabila dupa o saptamana de la eveniment

Buna ziua,

In urma cu o saptamana am zgariat o masina stationata in timp ce ieseam din parcare. Pentru ca nu am gasit proprietarul am fost la politie pentru a declara evenimentul. Am primit 3 puncte de penalizare si 4 de amenda pe care am si achitat-o. Pentru ca am lasat numarul de telefon in parbriz proprietarului, acesta m-a contactat dupa o saptamana ca sa facem amiabila. Se mai poate face amiabila dupa o saptamana? Care e procedura in acest caz? Nu trebuia sa declare si el evenimentul la politie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:44, 25 Decembrie 2019
Se poate solutiona evenimentul prin incheiere de amiabila
Dv informati asiguratorul dv vedeti cand va programeaza si la data si ora respectiva va deplasati cu celalalt conducator auto in vederea constatarii si incheierii documentelor
succes !
Termenul de încheiere a constatării amiabile este de 24 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna Kadrian123 Kadrian123 Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! astazi bunicul meu a deschis usa de la masina si a ... lalaala22 lalaala22 Buna ziua! Astazi bunicul meu a deschis usa de la masina si a lovit si zgariat oglinda unui alt autoturism in parcare la un supermarket. Am asteptat ... (vezi toată discuția)