avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Activitate webis

Activitate webis

Bună dimineața
Precizez ca fetita are 1 an si 10 luni.
Buna seara
M-am despărțit recent de partenera si avem un copil împreună. Ea mai are si alti copiii inafara de cel cu mine. Si acum ea vrea sa lase copiii in grija cuiva sau a mamei ei si sa plece la muncă în străinătate. Întrebarea mea este : poate lasa copilul meu in grija altcuiva fara consimțământul meu? Nu vreau sa o constrang sa nu plece dar decat sa lase copilul in grija altcuiva mai bine mi-o lasa mie. Exista vreo cale legala sa facă acest lucru fara ca eu sa fiu deacord cu persoana aleasă.
Buna ziua, sunt Tudor si as dori sa intreb daca exista ceva lege care sa oblige existenta unui spatiu minim de circulatie pe casa scarii, spatiu posibil afectat de placarea cu polistiren, respectiv grosimea acestuia?
buna seara.
am vorbit cu mama mea si zice ca ea nu a semnat nimic atunci, doar nu a mers sa zica ca vrea parte. Intrebarea mea este poate intra in posesia acelor bunuri sau nu?
multumesc frumos....ma voi interesa daca sa semnat ceva atunci pe vremea aceea sau nu...
As vrea sa stiu daca pot sa intru in posesia unor bunuri ale mamei mele...daca ea a renuntat la partaju dintre frati acu 20 de ani?...mentionez faptul ca mama mea inca traieste
multumesc anticipat