avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Placare cu polistiren
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Placare cu polistiren

Buna ziua, sunt Tudor si as dori sa intreb daca exista ceva lege care sa oblige existenta unui spatiu minim de circulatie pe casa scarii, spatiu posibil afectat de placarea cu polistiren, respectiv grosimea acestuia?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:13, 13 August 2015
Nu imi dau seama de ce ati dori sa placati cu polistiren casa scarii, de regula se placheaza exteriorul cladirii.
Placile mai groase au 100 mm si nu au cum sa afecteze trecerea a doua persoane una pe langa alta, asa ca daca vreti sa va orientati la spatiul maxim ptr 2 persoane luati in considerare o latime de 1,25 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Impozite locale casa din lemn laurentiu972 laurentiu972 Reformulez o intrebare: Cum se poate incadra o casa executata cu structura de grinzi de lemn si pereti din OSB ? (conform tabelului din art. 251 privind ... (vezi toată discuția)
Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)