avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrescu_doina

Activitate dumitrescu_doina

Multumesc mult pt sfat!
Voi incerca sa cer o audienta.
Am vandut acum multi ani un aro si nu mai am contractul de vanz.-cump.Problema e ca,la momentul respectiv,fiind foarte tanara,nu am stiut cum se procedeaza si nu am radiat masina de la fisc.De atunci a tot curs impozitul pe care trebuia sa-l platesc pt ca nici cumparatorul nu a radiat-o ulterior,cel mai probabil e oale si ulcele sau cotet pe undeva...Suma pe care fiscul m-a lasat s-o acumulez e impresionanta,doar acum cativa ani instiintandu-ma ca am de plata 16.000 lei
Va rog,dati-mi un sfat in legatura cu asta!De unde sa incep?Sa ma duc la politie sa vad daca a fost sau nu radiata din circulatie?Ce sa fac,ca nici numarul masinii nu-l mai tin minte...era un aro alb.Cum sa ma duc asa cu mainile in buzunar,ca ma scuipa aia p-acolo :)
Va multumesc anticipat!
buna ziua!
mi-a fost suspendat permisul in urma unui accident rutier petrecut in luna august;am primit dovada cu drept de circulatie pe care ulterior am prelungit-o;permisul era valabil pana in luna octombrie dupa care trebuia sa-l preschimb;intrebarea mea este:mai are rost sa-mi prelungesc dovada daca permisul expira?cum sa procedez in acest caz???pot face o cerere de preschimbare a permisului?
Răspuns la discuția accident cu victime omenesti
dar daca instanta stabileste culpa comuna?mai sunt pasibila de anularea permisului?
Răspuns la discuția accident cu victime omenesti
multumesc pt raspuns!am vb deja cu un avocat,acesta mi-a zis sa nu actionez in nici un fel,sa am rabdare sa vedem cum decurg lucrurile!acum nu sunt sigura ca mi-a zis asta din convingerea ca voi avea castig de cauza sau pt a-si lua onorariul...pt ca daca este veridica cea de-a doua varianta,as prefera sa ma inteleg cu victima in loc sa merg prin tribunale,sa pierd procesul si sa fiu nevoita sa-i platesc si onorariul avocatului si daunele victimei si cheltuielile de judecata!de aceea va intreb ce sanse am in proces?sunt urmarita penal pt vatamare corporala din culpa fara ca victima sa fi depus plangere:asta inseamna ca e probabil ca victima sa depuna plangere in viitorul apropiat?si ce inseamna asta?se deschide alt dosar?stim cu totii ce inseamna justitia romana...se ajunge la expertize costisitoare si alte proceduri pe care nu sunt dispusa sa le fac daca nu am sanse sa castig!castigul de cauza e si o chestiune morala pt mine,eu considerand ca nu as mai putea conduce niciodata un autovehicul din moment ce ma fac vinovata de accident
Buna ziua!In data de 29 aug.am avut un accident rutier pe dn3,in satul Viisoara,jud.Constanta:conduceam un mercedes vito,in fata mea era un om in varsta pe scuter!M-am angajat in depasire si fiind peste axul drumului aproape in dreptul mopedistului,acesta se gandeste sa semnalizeze stanga si sa vireze brusc!Instinctul meu nu a fost sa franez ci am tras stanga de volan(cat mi-a permis soseaua,pt ca altfel intram intr-un capat de pod) dar totusi l-am acrosat,zgarietura incepe pe masina mea in dreptul farului din dreapta,el mi-a rupt oglinda dreapta cu umarul apoi scuterul s-a izbit de masina si a cazut peste om,rupandu-i picioarele!La testarea cu drager eu am iesit 0 dar omul a avut 0,15 la mie.Mi-au suspendat permisul si m-au scos vinovata pt ca eram in presemnalizarea de trecere de pietoni si nu aveam voie sa-l depasesc.As vrea sa ma credeti ca sunt socata si acum!!!De 6 ani de cand conduc nu am avut nici un accident!As vrea sa-mi spuneti ce sanse am in instanta,pt ca copii victimei vor sa ma dea in judecata si pe civil..eu nu am vrut sa ma inteleg cu victima pt ca ma consider nevinovata.De la politie nu mi-au dat decat dovada inlocuitoare.In declaratie am scris exact ce am descris mai sus.Daca este incriminatoare o pot schimba in favoarea mea?As putea sa merg sa cer o copie dupa procesul verbal??pt ca nici acum nu stiu ce au scris dansii acolo,pur si simplu am semnat ce mi s-a dat,fara sa citesc!!!Eram in stare de soc!Nu stiu daca e mentionat faptul ca victima era bauta,daca i s-au recoltat si probe de sange,ulterior copiii mosului sustinand ca acesta avea in gura vata cu spirt pt ca il durea maseaua!Politistii m-au trimis sa fac ITP la masina,aceasta fiind inmatriculata in Bulgaria.M-am plimbat de la o statie ITP la alta ca sa-mi spuna toti ca nu sunt autorizati pt ITP la masini de Bulgaria si asa am ajuns la R.A.R.Ma costa 300 ron si sunt programata pe 18 septembrie si totusi am ITP valabil(dar asa e procedura si am urmat-o).Problema e ca agentul care se ocupa de caz a intrat in concediu si nu am cui sa-i spun despre intarziere(acesta spunandu-mi ca trebuie facut ITP cat mai repede cu putinta)!Cum ma va afecta intarzierea asta intr-un eventual proces?Ori daca mosul sustine ca avea vata cu spirt la masea,pot si eu sa sustin ca am fost insarcinata si am pierdut sarcina!Ce ar fi de facut in continuare?Ma scuzati pt scrisoarea asta lunga dar as vrea sa intelegi temerile mele si,daca ati putea,sa-mi raspundeti! VA MULTUMESC!!!