avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... prelungirea dovezii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

prelungirea dovezii

buna ziua!
mi-a fost suspendat permisul in urma unui accident rutier petrecut in luna august;am primit dovada cu drept de circulatie pe care ulterior am prelungit-o;permisul era valabil pana in luna octombrie dupa care trebuia sa-l preschimb;intrebarea mea este:mai are rost sa-mi prelungesc dovada daca permisul expira?cum sa procedez in acest caz???pot face o cerere de preschimbare a permisului?
Daca nu mai prelungiti dovada nu veti mai putea circula pana la solutionare,este vorba de un dosar penal banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat in romania. pot circula cu permis din alt stat pe teritoriul romaniei? ContSters149353 ContSters149353 Buna ziua, In urma unui accident de circulatie din care a rezultat vatamarea corporala a unei persoane (zile de ingrijiri medicale = 95-100) petrecut in 2009 ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat și dovada de circulație expirata mihaelageo98 mihaelageo98 Bună ziua in august 2019 am avut un accident de care am fost vinovata în urma căruia sa deschis o ancheta la politia rutiera Brăila, în timpul acestei ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere cat. b eliberat de statul italian georgedinradauti georgedinradauti Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)