Am vandut acum multi ani un aro si nu mai am contractul de vanz.-cump.Problema e ca,la momentul respectiv,fiind foarte tanara,nu am stiut cum se procedeaza si nu am radiat masina de la fisc.De atunci a tot curs impozitul pe care trebuia sa-l platesc pt ca nici cumparatorul nu a radiat-o ulterior,cel mai probabil e oale si ulcele sau cotet pe undeva...Suma pe care fiscul m-a lasat s-o acumulez e impresionanta,doar acum cativa ani instiintandu-ma ca am de plata 16.000 lei
Va rog,dati-mi un sfat in legatura cu asta!De unde sa incep?Sa ma duc la politie sa vad daca a fost sau nu radiata din circulatie?Ce sa fac,ca nici numarul masinii nu-l mai tin minte...era un aro alb.Cum sa ma duc asa cu mainile in buzunar,ca ma scuipa aia p-acolo :)
Va multumesc anticipat!
Patrick_
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă nu mai aveți nimic, nici un act referitor la acea mașină, e destul de complicat.
Singurul lucru pe care-l puteți face e să mergeți la fisc și să încercați să vă înscrieți în audiență la șeful compartimentului de taxe și impozite, căruia să încercați să-i explicați situația.
De radiat de la poliție nu se putea radia, deoarece doar D-voastră, ca proprietar puteați cere radierea.
Oricum, trebuie să știți că fiscul nu vă poate obliga la plata impozitului pentru o perioadă anterioară de mai mult de 5 ani.
Dacă vă cere impozitul pentru mai mult de 5 ani în urmă, invocați prescripția creanței fiscale.
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)